Checklista för Wannabe-Storbloggare.

Efter inlägget om Anna Anka insåg jag att de där Hollywoodfruarna har ganska mycket gemensamt med våra största bloggare i Sverige. Blont hår, onaturligt plöfsiga läppar, stora bröst, löjliga kommentarer.

Om det mot all förmodan skulle finnas någon som vill sälla sig till skaran med storbloggare har jag sammanställt en lista med krav man bör uppfylla:
  1. Man bör vara TJEJ
  2. Man måste ha blont eller ännu hellre BLONDERAT hår
  3. Man måste använda så HÖGKLACKADE skor att det nästan inte går att gå utan att tippa framlänges
  4. Dessutom bör man ha stora BRÖST som hjälper till med framåttippandet
  5. Man måste festa minst 3 nätter i veckan och lägga ut FYLLEFOTON på alla killar man dansat med
  6. Man måste FYLLA UT bloggen med intressanta saker man gjort under dagen, typ "I morse åt jag fettfri yoghurt och nu ska jag dricka kaffe med Lasse".
  7. Man måste skriva en massa SKIT om andra kända bloggare. Som exempelvis "Jag tycker Blondinbella har blivit fet" (detta var alltså ett påhittat exempel som jag inte står för och heller inte behöver skriva för att verka intressant själv).
  8. Hellst ska mann STAVVA LITTE FEL imellannåt ockso.
Själv kan jag checka för en punkt. Gissa vilken? Vilka krav uppfylller DU?

Passande musik att lyssna på när man försöker uppfylla kraven:

Just Dance - Lady Gaga

Lilla landet lagom.

På Nyhetsmorgon skulle de precis steka Wallenbergare. Han den roliga snubben frågade kocken "Och sen ska man inte steka dem på för hög värme heller eller?" "Nä, sådär lite lagom värme."

Men vad fan är lagom liksom?

Nä, här skulle det behövas en definition på hur mycket lagom är egentligen.

Lagom är mitt favoritord, men jag vet inte ens hur man ska använda det, ingen förstår ju vad som är mitt lagom.

Dagens Anka.

På sistone har det skrivits ganska mycket om den nya serien Hollywoodfruar i tidningarna. Framförallt är det Anna Ankas, enligt mig ganska roliga, uttalanden som medfört ramaskri. Jag skulle vilja kalla hennes uttalanden för grodor, om det inte vore för att hon verkar seriös med det hon säger. Därför kanske man rent utav skulle kalla hennes uttalanden för ankor istället för grodor.

Jag har själv inte ens sett Hollywoodfruar, men jag kan tänka mig att TV3 är nöjda med att ha lyckats provocera svenska befolkningen litegrann. Jag tittade in på Aftonbladet och hittade bland annat dessa finfina uttalandena:

 

”Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen.”


”Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet.”


”Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid vara snygg och välklädd.”

 

Helt underbart tycker jag. Hur hon uttrycker sig alltså, inte det hon uttrycker. Faktum är att det är så underbart att man borde starta en följetong, typ "Dagens Anka", med ett citat av denna eminenta kvinna varje dag.


RSS 2.0