Den spännande TV-licensen.

Jag brukar faktiskt försöka vara min egen. Men nu tänker jag länka till en annan sida, helt enkelt bara därför att jag inte kunde ha sagt det bättre själv.

Läs Egoinas krönika och håll med om att TV-licensen är det mest odemokratiska påfundet som Sverige kommit på.

Varför skulle jag vilja betala 2000 kronor om året för att titta på SVTs program riktade till pensionärer och småbarn?

Varför ska en stackars fattig student behöva betala lika mycket som ett rikt par utan barn i övre medelåldern? (Vi lever ju i ett sosseland när det gäller allt annat så)

Varför kan SVT inte använda dessa pengar till att skaffa in lite modern teknik och vettiga programledare så t.ex. nyhetssändningarna inte ser ut att passa bättre in på början av 90-talet?

Jag har dessutom läst att de försöker få licensen att omfatta alla som har dator med internet. Varför är det tänkt att jag ska behöva betala 2000 kronor till radiotjänst för att kunna betala mina räkningar via internet?

Ännu en dagens.

Varför säger man egentligen att man har partisympatier?

För mig är sympati inte att tycka likadant, utan snarare att tycka synd om. Ska man rösta på det parti man tycker synd om?

Om man gjorde det hade det ju kunnat gå himla fel, det finns många partier jag tycker synd om. Mest är det de partier som verkar bestå av folk som är så urbota dumma att de inte fattar att det de håller på med är fullkomligt idiotiskt. Inte mer sagt om vilka jag syftar på... men, ja... det är ju bara att gissa på.

Framträdande.








Alltså, jag har köpt ny skor och jag bara MÅSTE visa upp dem!!!!












Eller ja... kanske inte riktigt var så jag hade tänkt. Detta kommer bli mitt första  och sista skoinlägg á la modebloggare.

Nä, grejen är den att jag har kommit på att det är ganska tråkigt att vara helt anonym. Dessutom är jag så sjukt dålig på det, jag skriver ju redan mitt riktiga namn i kommentarerna på andras bloggar och länkar till denna...

Det var nog inte min grej helt enkelt.

Så därför tänkte jag träda fram nu, fast jag tänkte del för del. Och varför inte börja med den absolut fulaste delen av kroppen? Nämligen fötterna.

Men det här inlägget får vara en sorts parentes, jag lovar, min bitterhet kommer återkomma.

Nä, nu MÅSTE jag bara gå och sminka mig lite med min nya palett med 88 ögonskuggar. Hejdå bloggen!

(Om du inte vet vad 88-paletten är för något går det bra att återkomma till min blogg, jag tänker inte skriva mer om skor och smink, jag lovar!)


Update: Jo förresten, det är ju som så att den där bilden är inte särskilt talande för mig, jag brukar inte gå omkring i högklackat. Anledningen till att bilden är svartvit är att det då inte blir lika framträdande hur otroligt bleka ben jag har. Och...ja, just det: bilden är retuscherad för mina ben såg för jävliga ut helt enkelt.

RSS 2.0